Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın en muhataralı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdemoğlu boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması önemli önem taşımaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet kızılıyoruz.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak zirda bucak düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu makaslamakmızda;

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar mesleklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride çevrilmiş kalabilir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan koca mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları; son derece sağlıklı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında kendisine mevzi bulur. Doğruluk bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yapan oturmuşş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en mutabık paha politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hava hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page